Kulla: Dihej përmbysja në Itali, nuk mund ta pranojnë dekadencën ekonomike që po ndodhte

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, analisti Ilir Kulla u shpreh se ishte e parashikuar përmbysja e madhe në zgjedhjet në Itali.

Sipas tij, nuk mund të pranojë Italia që ka qenë një superfuqi të shkojë në dekadencë ekonomike deri sa të shkojnë në mbijetesë.

Kulla: Ishte e parashikuar përmbysja e madhe dhe ndihej në shoqëri një gjë e tillë. Ekonomia e paratha një gjë të tillë. Nuk mund të pranojë Italia që ka qenë një superfuqi të shkojë në dekadencë ekonomike deri sa të shkojnë në mbijetesë.

Lëvizja 5 Yjet që duket sikur po zhdukej, sot është kthyer si një forcë e parë në jug sepse ka premtuar 800 euro në muaj për ata që nuk punojnë. Kjo do të thotë se çmimet kanë shkatërruar atë që është jeta ekonomike.

EMISIONET