"Kohë të vështira për David Beckham!" Hajduti i tubave të bakrit konfuzon britanikët

"Kohë të vështira për David Beckham!"  Hajduti i

Ai ngjitet në kantier me shpejtësi rrufeje, rrëmben disa tuba bakri, thyen disa kamera survejimi menjëherë - dhe largohet përsëri i patrazuar. Në Angli tashmë janë të sigurt: Një nga yjet më të mëdhenj të futbollit është në listën e hajdutëve.

I veshur me një bluzë të kuqe, kapele të sheshtë, mjekër dhe tipare çuditërisht të ngjashme të fytyrës, të gjitha këto të dhëna janë të mjaftueshme që disa të dyshojnë për David Beckham.

Regjistrimet vijnë nga kamera vëzhguese e një kantieri ndërtimi në Sheffield, ato janë marrë më 18 shtator.

"Kohë të vështira për David Beckham!"  Hajduti i

Në një apel për ndihmë, Policia e South Yorkshire shkroi: “I dyshuari ka hyrë dhe ka dalë në ambiente në disa raste, duke marrë një sasi të madhe tubash bakri dhe mjete pune. Ai ka dëmtuar edhe një numër kamerash vëzhgimi. Policia po kërkon informacion për njeriun apo këdo që e njeh.”

Në këtë rast, informacioni që ata kërkonin nga publiku nuk vonoi por doli ndryshe nga sa e kishin imagjinuar gjuetarët e krimit të Sheffield.

Kur policia e Yorkshire-it të Jugut thirri, një nga komentuesit u talla në rrjet:

"Kohë të vështira për David Beckham."

Një tjetër e përforcoi më pas: "Më falni që duhet ta them kështu, por ai duket si David Beckham."

"Kohë të vështira për David Beckham!"  Hajduti i

EMISIONET