Kaos në Londër. Inagurimi i linjës 18.9 miliard paundësh ndërpritet nga një alarm zjarri

Kaos në Londër. Inagurimi i linjës 18.9 miliard paundësh

Inagurimi i linjës më të re "Elizabeth" të metrosë në Londër nuk ka shkuar dhe aq mirë.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Vetëm dy orë pas inagurimit të saj në stacionin Paddington ra alarmi për zjarr duke panikosur mbi 400 persona që ishin grumbulluar që nga mesnata për të përjetuar udhëtimin e parë me të.

Kaos në Londër. Inagurimi i linjës 18.9 miliard paundësh

Sipas Daily mail, linja u pezullua dhe zjarrëfikësit mbërritën në vendngjarje. Megjithatë shkak për këtë mendohet të ketë qenë një aktivizim i gabuar i alarmit të zjarrit.

Linja e rifilloi shërbimin e saj pas ekzaminimeve.

Kaos në Londër. Inagurimi i linjës 18.9 miliard paundësh

Ndërtimi i kësaj linje pritej me entuziazëm prej kohësh, pasi u projektu si një ndër linjat më të shpejta në Londër, duke ofruar akses në transportin nga shumë pjesë të qytetit e duke ofruar një nxitje të madhe ekonomike për kryeqytetin.

Kaos në Londër. Inagurimi i linjës 18.9 miliard paundësh

 Linja ka kushtuar rreth 18.9 miliard paund dhe është e pasjisur me një sistem të brendshëm kontrolli, komunikimi dhe ventilimi.

Ndiqni pamjet më poshtë.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10848095/All-aboard-Elizabeth-Line-service-departs-Paddington-Station-6-33am.html#v-8698730783797560258

EMISIONET