Kamioni përmbyset dhe bie në ambulancë, vdesin shoferi dhe pacienti

Kamioni përmbyset dhe bie në ambulancë, vdesin shoferi dhe

Një kamion u përmbys dhe shtypi një ambulancë të Kryqit të Kuq dhe një makinë që kalonte në korsinë ngjitur me të në drejtim të kundërt.

Ngjarja ka ndodhur në zonën në zonën Falconara Marittima të Itsalisë.

Shoferi 28-vjeçar i ambulancës dhe pacienti i transportuar vdiqën nga përplasja.

Drejtuesi i kamionit ka mbetur i padëmtuar, por në gjendje shoku.

EMISIONET