Kamionët që transportojnë ndihma në Gaza, BE: Janë duke pritur në radhë për të kaluar

Kamionët që transportojnë ndihma në Gaza, BE: Janë duke

“Më shumë se 2,000 kamionë që transportojnë ndihma humanitare dhe mallra komerciale janë duke pritur në Egjipt, gati për të hyrë në Gaza”, sipas Organizatës Europiane të Mbrojtjes Civile dhe Ndihmës Humanitare.

“Për shkak të operacioneve intensive ushtarake, vendkalimi Rafah mbetet i mbyllur”, thuhet në deklaratë.

Imazhet satelitore të së hënës konfirmuan një numër të madh kamionësh ndihmash  në zonën logjistike egjiptiane të kalimit kufitar Rafah.

Detaje tjera për ndiham priten të japen.

EMISIONET