Kali shijon dëborën e rënë në Nju Jork

Kali shijon dëborën e rënë në Nju Jork

“Stuhia e shekullit” mund ta ketë gjunjëzuar shtetin e Nju Jorkut, por disave ende u duket... argëtuese.

Një kalë duket se po e shijon dëborën e madhe që ka rënë, duke luajtur me të.

Videoja që po bën xhiron e internetit është realizuar pak ditë para se vala e madhe e motit të keq të godasë SHB-në.

Stuhia deri më tani ka marrë jetën e të paktën 60 personave dhe ka lënë pa energji elektrike miliona të tjerë.

 

 

EMISIONET