VIDEO/ "Je shumë e shëndoshë", modelja plus-size nuk lejohet të hipë në avion

VIDEO/ "Je shumë e shëndoshë", modelja plus-size nuk

Një modele plus-size ka thënë se ajo u ndalua të hipte në një fluturim të Qatar Airways për në Brazil, vendlindja e saj, sepse ajo ishte shumë e shëndoshë për vendin e saj.

Influencuesja e mediave sociale, Juliana Nehme, 38 vjeç, ka akuzuar tani kompaninë ajrore të Lindjes së Mesme për diskriminim ndaj saj për shkak të madhësisë së saj.

Në një postim për 118,000 ndjekësit e saj në Instagram, Juliana tha se nuk u lejua të hipte në fluturimin e saj nga Bejruti në Doha më 22 nëntor.

Ajo kishte qenë me pushime në Liban me familjen e saj dhe kishte mbërritur në vend përmes Air France pa probleme, u tha ajo ndjekësve të saj.

Juliana tha se Qatar Airways nuk i ofroi t'i kthente asaj 830 £ që kishte paguar për biletën e saj. Në vend të kësaj, linja ajrore tha se ajo duhej të blinte një biletë të klasit të parë - e cila ka vende më të mëdha - për 2,480 £.

Juliana u shpreh në rrjetet sociale: 'Po më mohojnë të drejtën për të udhëtuar... Jam e dëshpëruar, më ndihmoni, nuk duan që unë të hipi në avion sepse jam e shëndoshë'.

Ndikuesja përfundoi duke qëndruar në Liban me nënën e saj, ndërsa motra dhe nipi i saj u kthyen në shtëpi.

Ajo u tha ndjekësve të saj: 'Sa turp për një kompani si Katari të lejojë këtë lloj diskriminimi ndaj njerëzve! Unë jam e shëndoshë, por jam si gjithë të tjerët!'

Në kohën e raportimit, Juliana mbeti në Liban në pamundësi për t'u kthyer në shtëpi.

EMISIONET