Çifti gjen miun në supë dhe padit restorantin

Çifti gjen miun në supë dhe padit restorantin

Kjo pjatë supe me siguri do t'ua kthejë barkun të gjithëve...

Një çift në Nju Jork porositi ushqim në shtëpi nga një restorant korean.

Ndër të tjera, një supë, por vakti i dorëzuar ishte i shpifur.

Kjo sepse pranë mishit, perimeve dhe orizit ishte një mi i gjallë që notonte në supë.

Tani Jason Lee dhe Eunice Lucero Lee kanë paditur restorantin Gammeeok në Koreatoën të ​​Manhattanit për dërgesën "e neveritshme", sipas tabloidit amerikan TMX.

Sipas padisë, çifti porositi ushqim nga Gammeeok të shtunën pasdite.

Gjatë vaktit, ata zbuluan brejtësin në një tas me supë.

Çifti pretendon se pasi zbuluan miun, ata kishin të përziera dhe të vjella ndaj dhe kërkuan kujdes mjekësor, nga ku u provua helmimi nga ushqimi.

Sipas padisë, çifti vazhdoi duke thënë se ngjarja u shkaktoi atyre “dëm të rëndë dhe të përhershëm personal”.

Ata gjithashtu vuajnë nga ankthi dhe sulmet e panikut, dhe që atëherë kanë shmangur ushqimin jashtë.

Restoranti kishte një reputacion të dyshimtë kur bëhej fjalë për higjienën e kuzhinës.

Në janar 2023, ai mori notën më të keqe të mundshme nga drejtoria komunale e shëndetësisë, duke përfshirë një paralajmërim.

Por kjo nuk u bë publike, prandaj, sipas padisë, çifti “nuk kishte mundësi të mësonte për higjenën e dobët në restorant”.

Gjykata tani duhet të sqarojë se si brejtësi hyri në supë. Restoranti nuk i është përgjigjur ende një kërkese të TMZ.

EMISIONET