I moshuari realizon ëndrrën e fëmijërisë, vendos të jetojë në një avion

I moshuari realizon ëndrrën e fëmijërisë, vendos

Në fillim të viteve ’70, Bruce Campbell pagoi 25,800 dollarë për 10 hektarë tokë në Hillsboro, një periferi e Portland, Oregon.

Inxhinieri elektrik, i cili tani është 73 vjeç dhe banon në një aeroplan të parkuar në pronën e tij, thotë për se ëndrra filloi kur ai pa një kopsht avioni në TV kur ishte 15 vjeç. Ai vendosi se donte të jetonte në një të tillë.

Në vitin 1999, Campbell vendosi ta ndiqte, por nuk kishte asnjë ide se si ta bënte këtë, kështu që punësoi një kompani shpëtimi për t’i gjetur një aeroplan.

“Ky ishte një gabim i klasës Ëhopper. Nuk do ta bëj më kurrë. Kompanitë e shpëtimit janë shkatërruese, “thotë Campbell. “Unë rekomandoj shumë që thjesht të blini një avion të linjës plotësisht të paprekur dhe plotësisht funksional, përveç ndoshta heqjes së motorëve.”

Pas muajsh kërkimesh, kompania gjeti Campbell një avion Boeing 727 me 200 pasagjerë, i cili ishte 1,066 metra katrorë dhe peshonte rreth 70,000 paund.

Pas muajsh kërkimesh, kompania gjeti Campbell një avion Boeing 727 me 200 pasagjerë, i cili ishte 1,066 metra katrorë dhe peshonte rreth 70,000 paund.

Campbell pagoi 100,000 dollarë për të dhe avioni u fluturua nga Greqia në Oregon për ta përgatitur që ai të merrte pronësinë. Pasi avioni ishte gati, ai u tërhoq në tokën e Campbell nëpër rrugët e qendrës së qytetit Hillsboro. Ky proces përfshinte heqjen e motorëve dhe elementëve të tjerë që e bëjnë atë në mënyrë që avioni të mos mund të fluturojë më. Ka kushtuar gjithsej 120,000 dollarë.

Shpenzimet e tij mujore janë 370 dollarë në muaj, që përfshin 220 dollarë në muaj taksa mbi pronën dhe midis 100 dhe 250 dollarë në muaj energji elektrike.

EMISIONET