Gruaja që vdiq klinikisht për 15 minuta përshkruan se si kaloi 5 vite në parajsë

Gruaja që vdiq klinikisht për 15 minuta përshkruan se si kaloi 5

Një grua e cila ishte klinikisht e vdekur për rreth 15 minuta thotë se ndërsa ishte e vdekur, ajo kaloi rreth pesë vjet në parajsë dhe kishte një kujtim të gjallë të saj.

Më 6 maj 2001, Dr. Linda Kramer shkoi në tualet në mëngjes dhe u ndje sikur do të flinte, por në fakt po përjetonte atë që do të ishte një pushim më i gjatë sesa një gjumë i thjeshtë.

Më vonë ajo do të zbulonte se ishte shpallur e vdekur nga pikëpamja mjekësore për gati 15 minuta, por në atë kohë ndërsa po trajtohej nga mjekët, ajo tha se ndjehej sikur kishte qenë në parajsë për pesë vjet.

Meqenëse 'koha nuk ekzistonte' siç do ta perceptonim ne, ajo tha se do ta vlerësonte kalimin e kohës në varësi të asaj se sa larg kishte udhëtuar nëpër këtë botë në të cilën ndodhej.

Dr. Linda zbuloi se ajo mund të merrte çdo formë që dëshironte dhe madje mund të bëhej njerëz të tjerë që takonte në parajs, dhe vetë vendi ishte plot me pamje mbresëlënëse.

"E gjeta veten duke qëndruar në atë që unë e quajta fushën e luleve. Unë po vëzhgoja vargun malor 30,000 herë më të madh se mali Everest. Ka një varg të madh malesh në pjesën e prapme. Unë mund të shihja ndërtesa me rrokaqiej. Dubai janë si kasolle të vogla në miniaturë në krahasim. Pashë liqene, mund të shihja gjithçka në një pamje panoramike."

EMISIONET