Gjyshja 90-vjeçare merr diplomën e 8-vjeçares: Dua të shkoj në shkollën e mesme!

Gjyshja 90-vjeçare merr diplomën e 8-vjeçares: Dua të

Nëntëdhjetë vjet shënon në gjendjen civile, ndërsa u kthyer edhe një herë si një 14 vjeçare duke u futur në provimet e klasës së tetë.

Annunziata Murgia, edhe pse në një moshë që po i afrohet të të njëqindave, u diplomua në Dolianova, disa kilometra larg Cagliari.

Ajo kishte lënë studimet në Luftën e Dytë Botërore, por kjo gjyshe e vendosur dhe e fortë donte certifikatën e shkollës dhe e mori atë.

“Tani dua të shkoj në shkollën e mesme”, - shtoi ajo plot entuziazëm.  

EMISIONET