Familja e presidentit amerikan shton një pjesëtar të ri në familje

Familja e presidentit amerikan shton një pjesëtar të ri në

Familja e presidentit amerikan Joe Biden ka  marrë një mace  në Shtëpia e Bardhë.

Zonja e Parë Jill Biden e quajti macen sipas vendlindjes së saj Ëilloë Grove, Pennsylvania. 

Një zëdhënës i Shtëpisë së Bardhë zbuloi se Joe Biden këtë mace e kishte takuar edhe më parë.  e kishte takuar këtë mace më herët.

"Joe Biden e pa macen teksa  po mbante një fjalim në vitin 2020, ndërsa pronari i fermës ku lindi Ëilloë vuri në dukje se asaj i pëlqente veçanërisht Joe," tha ai.

Familja Biden mori barinjtë gjermanë Champa dhe Major gjatë zhvendosjes në Shtëpinë e Bardhë. 

Ishte vetë Biden i cili në një postim që ka bërë në rrjetet sociale bëri me dije se në Shtëpinë e Bardhë, ka ardhur një ‘banor i ri’

 “Mirë se erdhe në Shtëpinë e Bardhë, komandant”, shkroi Biden në Twitter.

Familja e presidentit amerikan shton një pjesëtar të ri në

EMISIONET