Eurokomisioneri thirrje për të pranuar propozimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut: Europa duhet të lëvizë

Eurokomisioneri thirrje për të pranuar propozimin e

Eurokomisioneri për zgjerim ka bërë thirrje sot për të pranuar kërkesën e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për anëtarësim.
 
"I bëjmë thirrje Bullgarisë, Parlamentit dhe të gjitha palëve që të përmbushin angazhimin e tyre dhe ta vendosin propozimin në Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në axhendën e Parlamentit për miratim sot siç është propozuar. Boyko Borissov tashmë ka treguar lidership duke e vendosur propozimin në tryezë. Ne kemi nevojë që të gjithë të bëjnë të njëjtën gjë. BE-ja duhet të lëvizë."

EMISIONET