Elon Musk e bën Twitter me pagesë, 8 dollarë në muaj për butonin blu

Elon Musk e bën Twitter me pagesë, 8 dollarë në muaj

Elon Musk njoftoi se për një sërë shërbimesh premium të platformës Twitter, rritet çmimi dhe shkon në 8 dollarë në muaj.

Twitter Blue , shërbimi me pagesë nga kompania që poston në Twitter, do të kushtojë 8 dollarë në muaj. 

Elon Musk e poston në Twitter, duke theksuar se abonentët do të kenë, ndër të tjera, mundësinë për të postuar video dhe audio të gjata. 

Sqarimi i Musk vjen pas polemikës e thashethemeve për një kosto të mundshme të shërbimit prej 19,99 dollarë në muaj kundrejt 4,99 dollarëve aktualë. Ajo që po bën pronari i ri i rrjetit social është një 'tërmet'.

Çfarë është Twitter Blue -  Shumë e identifikojnë atë si butoni blu që zyrtarizojnë një llogari, por është diçka më shumë. Ky është një abonim premium (aktualisht i disponueshëm në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi dhe Zelandën e Re) që ofron shërbime shtesë si dërgimi i videove të gjata ose anulimi i postimeve që janë dërguar tashmë (për të korrigjuar ndoshta një gabim shkrimi) si dhe për një seri e veçorive për të personalizuar navigimin tuaj.

Musk synon të paguajë botuesit që japin lajme - Elon Musk, CEO i Tesla dhe pronari i ri i Twitter, ka propozuar një pagesë për editorët që duan të punojnë me platformën e medias sociale. Në praktikë, Twitter propozohet si një "shitës" për ata botues që duan të shesin përmbajtjen e tyre në platformë.

EMISIONET