Ekzek*tohen dy terroristë në veriperëndim të Pakistanit

Ekzek*tohen dy terroristë në veriperëndim të Pakistanit

Dy terroristë u vranë gjatë një shkëmbimi zjarri me forcat e sigurisë në provincën veriperëndimore Khyber Pakhtunkhwa të vendit, tha ushtria pakistaneze.

Marrëdhëniet me Publikun e Ndër-Shërbimeve (ISPR), krahu mediatik i ushtrisë pakistaneze, tha se shkëmbimi i zjarrit ndodhi kur forcat kryen një operacion të bazuar në inteligjencën në rrethin Mardan të provincës për praninë e raportuar të terroristëve.

Terroristët e vrarë ishin të përfshirë në mënyrë aktive në aktivitete të shumta terroriste, tha ISPR, duke shtuar se armë, municione dhe eksplozivë u gjetën gjithashtu gjatë operacionit.

Një operacion pastrimi po kryhet për të eliminuar çdo terrorist tjetër të gjetur në zonë, tha ushtria.

EMISIONET