Dorezat me prezervativë janë trendi i ri i Javës së Modës në Paris

Dorezat me prezervativë janë trendi i ri i Javës së

Nuk është sekret se bota e modës mund të jetë një vend i çuditshëm dhe shpesh i çuditshëm – siç dëshmohet nga këto doreza prezervativi.

Po, e keni lexuar mirë, dorezat e prezervativëve janë tashmë një trend dhe ato nuk janë të dizajnuara për organet gjenitale të një personi, por për duart e tyre.

Dorezat e prezervativëve debutuan të mërkurën (28 shtator) në Javën e Modës në Paris ku prezervativët u mbushën me ujë.

Dorezat e prezervativëve u krijuan nga stilisti Rushemy Botter dhe Lisi Herrebrugh.

"Mendimi ynë ishte si mund të bashkëpunojmë me natyrën dhe jo me një markë tjetër të modës? Kjo është diçka që ne jemi përpjekur ta hulumtojmë gjithnjë e më thellë çdo sezon," tha Botter.

Dorezat janë krijuar për të rritur ndërgjegjësimin për oqeanet e botës, sepse ato shfaqin duart e modeleve të zhytura në ujë.

EMISIONET