Djali, 12 vjeç, vuan nga një sëmundje e rrallë duke e lënë atë me lëkurë me luspa si gjarpër

Djali, 12 vjeç, vuan nga një sëmundje e rrallë duke e

Lëkura e 12-vjeçarit rritet shumë shpejt, thahet dhe më pas hiqet, ngjashëm si gjarpëri - gjithashtu ka një model me luspa.

Të sëmurët duhet të lahen shpesh gjatë ditës dhe të aplikojnë shumë hidratues vetëm për të lehtësuar simptomat.

Por trimi Namith ka një zë të fuqishëm dhe shpreson që pamja e tij të mos ndikojë në ëndrrën e tij për të qenë këngëtar.

Namith, i cili jeton në Trivandrum, Shteti Kerala, Indi, ka vuajtur nga ichthyosis lamellar që nga lindja dhe është i vetmi anëtar i familjes me këtë gjendje.

Pavarësisht se duket ndryshe nga fëmijët e tjerë në vendlindjen e tij, Namith konsiderohet një student i cili gjithashtu praktikon karate, si dhe këndon.

Namith është gjithashtu një fëmijë i lumtur që është burim frymëzimi për shumë njerëz, sipas babait të tij.

Babai tha se Namith përballet me shumë probleme të përditshme për shkak të gjendjes së tij, por ndihet shumë krenar për djalin e tij.

Babai i Namith-it tha se nuk ka kurë as për gjendjen e tij.

Djaloshi i ri thuhet se vuan nga temperaturat e larta.

Namith ka një vëlla më të vogël i cili nuk ka një sëmundje të lëkurës.

Sipas babait të tij, Namith ka marrë çmime të shumta për aftësitë e tij vokale dhe familja e tij shpreson që ai një ditë të përmbushë ëndrrën e tij për t'u bërë këngëtar.

Mirror raportoi për një djalë me të njëjtën gjendje të vështirë, pasi ai u quajt "njeriu gjarpër", sepse një gjendje e rrallë e bën atë të heqë lëkurën çdo muaj.

I riu, i quajtur vetëm si Jagannath, kishte një gjendje të rrallë gjenetike të lëkurës që bënte që lëkura të rritet shumë shpejt, të thahet dhe të derdhet, njësoj si ajo e zvarranikëve.

EMISIONET