Cila nga këto dritare është më e madhe?

Cila nga këto dritare është më e madhe?

A mund të kuptoni se cila nga këto dritare është më e madhe?

Me siguri që teksa e patë imazhin ju zgjodhët njërën nga dritaret si më të madhe.

Jo vetëm që kanë të njëjtën madhësi, por pjesa e sipërme dhe e poshtme e tyre janë gjithashtu drejtpërdrejt në linjë me njëra-tjetrën.

EMISIONET