Burrat e moshuar kanë më shumë gjasa të vuajnë nga varësia ndaj seksit, zbulon studimi

Burrat e moshuar kanë më shumë gjasa të vuajnë nga

Burrat e moshuar kanë më shumë gjasa të vuajnë nga varësia ndaj seksit sesa homologët e tyre më të rinj, kanë zbuluar të dhënat e reja.

Më shumë se 100 pacientë të varur nga seksi , të cilët vuanin probleme shëndetësore si pjesë e obsesionit të tyre, janë parë nga mjekët e spitalit të NHS në pesë vitet e fundit.

Dhe vitin e kaluar, tetë nga këta pacientë ishin në të 80-at, ndërsa katër të tjerë ishin në të 70-at, të çmendur pas seksit, që tejkalonin numrin e të varurve më të rinj në të 20-at ose 30-at e tyre./The Sun/

EMISIONET