Budapest/ Notares i bie të fikët në ujë, shpëtohet nga trajnerja

Budapest/ Notares i bie të fikët në ujë, shpëtohet nga

Alvarez, 25 vjeçe, po konkurronte në finalen e garës së lirë për femra në Budapest, kur brenda pak sekondash humbi ndjenjat në ujë.

Ishte trajnerja e saj Andrea Fuentes që u tregua mjaft e guximshme dhe gjakftohtë në ato momente që u hodh në ujë dhe e nxorri notaren.

Budapest/ Notares i bie të fikët në ujë, shpëtohet nga

Ylli amerikan ishte në mes të performancëss së saj kur humbi ndjenjat.

Fatmirësisht ajo u përmend shpejt dhe është jashtë rrezikut për jetën.

Budapest/ Notares i bie të fikët në ujë, shpëtohet nga

EMISIONET