Boris Johnson letër fëmijëve në Ukrainë: Ju nuk jeni vetëm

Boris Johnson letër fëmijëve në Ukrainë: Ju nuk jeni

Në një letër drejtuar fëmijëve ukrainas, kryeminsitri britanik Boris Johnson shprehu keqardhjen për atë që fëmijët po përjetojnë.

"Si çdo vit tjetër, ju do duhet dilnit nga shtëpitë dhe shkollat tuaja për të luajtur me shokët tuaj, për të ndjekur një ndeshje futbolli. Por ky nuk është një vit si të tjerët," shkruan Johnson në letrën e tij postuar në Twitter në anglisht dhe ukrainisht.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Ju duhet të jenë jashtëzakonisht krenarë për vendit tuaj, për prindërit, familjet e ushtarët tuaj. Por mbi të gjitha ju duhet të jeni krenarë për veten tuaj," thotë ai.

Johnson thotë ndër të tjera në letër se ata nuk janë vetëm pavarësisht nëse janë të ndarë nga miqtë. Ata kanë miliona të tjerë në të gjithë botën që i ndjekin dhe i mbështesin.

Në fund të letrës ai shprehet i bindur se Ukraina do ta fitojë luftën dhe se ata do të kthehen në shtëpitë dhe shkollat e tyre një ditë.

EMISIONET