Bodybuilder më i shkurtër në botë martohet me vajzën e ëndrrave

Bodybuilder më i shkurtër në botë martohet me vajzën e

Bodybuilderi më i shkurtër në botë, i cili është 102 cm është martuar me partneren e tij, e cila është 127 cm.

Pratik Vittal Mohite, 28 vjeç, nga Raigad, Maharashtra, India qendrore, lindi me paaftësinë e tij dhe luftoi gjatë gjithë jetës së tij për t'u përshtatur dhe ishte skeptik se do të ishte në gjendje të gjente dikë për të ndarë jetën e tij.

Katër vjet më parë ai takoi Jayaa, 22 vjeç, pasi familjet e tyre kërkuan dikë që të përputhej me madhësinë e njëri-tjetrit.

Por në atë kohë Pratik, një tifoz i kriketit, nuk ishte gati të vendoste.

Ai tha: 'Më pëlqeu Jayaa në momentin që e pashë dhe mendoj se ajo më pëlqeu mua, ajo dukej e impresionuar nga fiziku im, por unë nuk mund ti siguroja asaj një jetë të mirë.

Doja të gjeja një punë të mirë, të bëhesha më i mirë si bodybuilder dhe të sigurohesha që mund t'i jepja një jetë të mirë.'

Që atëherë, Pratik ka punuar shumë, ka vendosur që lartësia e tij nuk do të ndikojë në jetën e tij. Megjithatë sot me famë botërore,ai është i njohur nga Libri i Rekordeve Guinness si 'bodybuilderi më i shkurtër konkurrues në botë'.

Bodybuilder më i shkurtër në botë martohet me vajzën e

 

EMISIONET