Biden negativizohet për Covid, përfundon karantina për presidentin amerikan

Biden negativizohet për Covid, përfundon karantina për

Presidenti amerikan, Joe Biden, rezultoi negativ për Covid-19 sot për të dytën ditë radhazi dhe do të rifillojë detyrat fizike dhe udhëtimet, tha mjeku i Shtëpisë së Bardhë.

Më 21 korrik, presidenti 79-vjeçar Biden doli pozitiv me Covid-19 dhe pak pasi u shërua dhe doli nga karantina, ai doli sërish pozitiv.

Mjeku i presidentit amerikan foli për një rast të rrallë të sëmundjes që “rikthehet” dhe kjo ndodh te një përqindje e vogël e pacientëve që marrin ilaçin antiviral Paxlovid.

EMISIONET