Australi, 28-vjeçarja ka bërë tatuazh në trup vrasësit e famshëm serialë

Australi, 28-vjeçarja ka bërë tatuazh në trup

Një grua e re australiane, 28-vjeçarja Britney Chamberlain, është aq e magjepsur me mendjen e disa vrasësve serialë sa vendosi të bëjë tatuazh në trupin e saj fytyrat e Ted Bundy dhe Jeffrey Dahmer.

Ai shpenzoi 1,500 £ për ato tatuazhe dhe tani ai është gati të bëjë një tjetër, me Jack the Ripper.

Ted Bundy ishte një vrasës serial amerikan që rrëmbeu, përdhunoi dhe vrau shumë gra të reja dhe vajza të vogla gjatë viteve 1970.

Ai rrëfeu për 30 vrasje, por numri aktual i viktimave të tij është i panjohur dhe ka të ngjarë të jetë dukshëm më i lartë.

Sa për Jeffrey Dahmer, i njohur si "Kanibali Milwaukee", ai ishte një vrasës serial amerikan, fajtor për shtatëmbëdhjetë vrasje të të rinjve midis viteve 1978 dhe 1991 me metoda mizore, duke përfshirë aktet e dhunës seksuale, nekrofilisë dhe kanibalizmit.

Historia e tij është ringjallur në serialin e ri shumë të diskutuar të Netflix, "Monster: The Jeffrey Dahmer Story".

Britney thotë se tatuazhi i Dahmer është i preferuari i saj dhe edhe pse shumë njerëz e shohin atë dhe qeshin me të dhe të tjerët i japin komente urrejtjeje, ajo këmbëngul se nuk pendohet dhe këmbëngul se zgjedhja e saj për të pikturuar vrasës në trupin e saj, nuk do të thotë që ajo i lavdëron ata.

EMISIONET