Atletja 40-vjeçare që tha se ishte akoma e virgjër: Më ka shkatërruar jetën time në raport me burrat

Atletja 40-vjeçare që tha se ishte akoma e virgjër: Më ka

Një atlete olimpike ka thënë se fakti që zbuloi se ajo ishte e virgjër i shkatërroi plotësisht jetën e saj në takimet romantike.

Lolo Jones është një nga sportistet më të suksesshme me pengesa në historinë e atletikës amerikane, duke fituar medalje të panumërta të arta gjatë karrierës së saj.

Megjithatë, fokusi i saj lazer dhe besimet e saj fetare kanë bërë që jeta e saj e dashurisë të ketë pasur vuajtje.

Jones ka qenë gjithmonë e hapur për faktin se ajo dëshironte të bënte seks vetëm pasi të martohej dhe të krijonte familje.

Sprinterja zbuloi se ishte e virgjër në Twitter në vitin 2012. Më pas ajo foli për këtë gjatë një interviste në Real Sports të HBO me Bryant Gumbel.

Duke diskutuar motivimin pas abstinencës së saj, Jones tha se ishte 'gjëja më e vështirë' që ajo kishte bërë.

“Është diçka, një dhuratë që dua t’i bëj burrit tim. Por ju lutem kuptoni, ky rrugëtim ka qenë i vështirë. Ka virgjëresha atje, unë do t'i bëj të ditur, është gjëja më e vështirë që kam bërë ndonjëherë në jetën time. Më e vështirë se të stërvitesh për Olimpiadën, më e vështirë se të diplomohesh nga kolegji, ka qenë të qëndrosh e virgjër para martesës”.

Jones më vonë pranoi se ishte një 'gabim' të pranonte se ishte e virgjër, pasi ndikoi vërtet në jetën e saj të dashurisë.

Duke folur me Kevin Hart në podcastin e tij Cold as Balls , ajo tha: "Ishte një gabim. Kjo vrau të gjitha takimet e mia pas kësaj - sikur nuk pata as një shans. Më parë, të paktën kisha një shans.”

EMISIONET