Antilopa godet për vdekje punëtorin në Kopshtin Zoologjik

Antilopa godet për vdekje punëtorin në Kopshtin Zoologjik

Një kopsht zoologjik në Suedi i është dashur të mbyllë dyert pasi një nga punonjësit e tij u godit për vdekje nga një antilopë.

Burri, i cili ishte nga jashtë, thuhet se po merrte antilopat, në stalla pasi parku ishte mbyllur për ditën, tha policia lokale.

Incidenti ndodhi në Oland Zoo dhe Entertainment Park, i cili ndodhet në ishullin Oland në brigjet jugperëndimore të Suedisë.

Ai po trajtohet si një "aksident në vendin e punës", shtoi policia, megjithëse nuk dihet plotësisht se çfarë ka ndodhur brenda rrethimit.

Emri dhe kombësia e viktimës nuk është dhënë.

Oland Zoo dhe Entertainment Park është mbyllur që nga sot.

EMISIONET