Rreth 93 milion lekë investoi  Bashkia e Tiranës për rregullimin dhe shtrimin e asfaltit ne rrugen Xhanfize Keko dhe Hoxha Tasim.

Por kur nuk ka kaluar ende 1 vit nga përfundimi i punimeve shikoni se çfarë ndodh.

Është skandaloz fakti bashkia e Tiranës investon miliona lekë nga ato të taksapaguesve shtron rrugën dhe më pas e çan për të bërë rregullime të tjera.

Ky është abuzim i hapur me lekët e taksapaguesve.

Po si ka mundësi që mbaron investimi shtrohet rruga dhe hapet përsëri?   

Zyrat e UKT plot

Një video shqetësuese ka mbërritur pranë redaksisë së Boom, e cila denoncon mosrespektimin e masave anticovid  brenda zyrave të UKT. 

Përdorimi i maskës u bë e detyrueshme, jo vetëm në ambientet e mbyllura, por edhe në rrugë, si një masë parandaluese për përhapjen e COVID 19.

Por nga videoja duken punonjësit pa maska ne ambiente të mbyllura dhe pranë njeri-tjetrit.