Bilani: Me këtë logjikë duhet të ishte prishur edhe La Scala në Itali që është 500-vjeçar

Bilani: Me këtë logjikë duhet të ishte prishur edhe La Scala

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, fotografi Feliks Bilani u shpreh se Teatri Kombëtar, përveç aspekti arkitektonik, ka vlera edhe si kujtesë e një kombi.

Bilani: Ka teatro edhe 500-vjeçar dhe sipas kësaj duhet të ishte prishur edhe La Scala në Itali. Teatri Kombëtar, përveç aspektit arkitektonik, ka vlera edhe si kujtesë e një kombi.

Diktati nuk pranon dijen. E vetmja gjë që zhvillohet në diktat. Një dallim mes bandave dhe këtyre, në diktat nuk mund të ketë zhvillim arti.

https://youtu.be/98O_2ofd7Cw

EMISIONET