Në një lidhje Skype në emisionin Tempora në RTV Ora, ish kryeministri Sali Berisha komentoi fjalimin e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi duke thënë se ai nuk duhej të vinte në diskutim territorin kosovar. Berisha thotë se përmes kësaj, ai bëhet promotor i projektit të Serbisë së madhe.

Sali Berisha: Unë dëgjova Thaçin me atë fjalim duke përmendur 5 herë të rënët. Në respekt të të rënëve ai nuk duhet të pranonte kurrë të vinte në diskutim territorin e Kosovës. Ata janë kurbanët e pavarësisë. Nuk ka tradhëti më të lartë ndaj tyre se sa ndarja e Kosovës apo shkelja e integritetit territorial të saj. I takonte atij që të thoshte se prapa çdo guri të Kosovës do të lejmë një jetë dhe nuk kishte kush të drejtë në botë t’i kërkonte kufijtë atij. ShBA vendi më i fuqishëm i botës e njohu të pavarur me këto kufij që ka sot. Dolën këta aventurierët. E pastaj na betohet për gjakun e të rënëve.