Në orën 21:00 Bayern Munchen dhe Sevilla do të vendosin se cili do të jetë superkampioni i Europës.

Fituesit në fuqi të Champions League dhe Europa përballen në “Pushkash Arena”, në Budapest për trofeun e Superkupës së Europës, raporton OraNews.

Sfida e mbrëmjes së sotme është edicioni i 45-të i Superkupës së Europës.

Gjermanët numërojnë 4 trofe në vitet 1976, 1976, 2001 dhe 2013, ndërsa andaluzianët 5 të tillë në vitet 2006, 2007, 2014, 2015 dhe 2016.

A do të barazohen skuadrat sa i përket trofeve apo spanjollët do të thellojnë diferencën? Gjithçka t’ia lemë fushës duke nisur nga ora 21:00. /A.R, OraNews

FORMACIONET BAYERN MUNCHEN – SEVILLA: