I ftuar në “PolitikOn” nga Alfred Lela në RTV Ora, kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi u shpreh se protesta është si mushka, nuk është kalë që ta drejtosh si të duash, është zevzeke.

Shehi: Protesta është si mushka, nuk është kalë që ta drejtosh si të duash, është zevzeke. Opozita mund të kishte mbledhur shumë më shumë persona në shesh po ta kishte organizuar. Ne e kemi treguar para një viti se mbledhin 50-60 mijë persona.

Mes kësaj proteste kishte diçka të pastër dhe ky është një sukses i madh e kjo tregon se nuk janë tharë dejet si shoqëri. Për ata që thanë se janë prishur pemët dhe zbukurimet, do t’u them se janë budallenj, sepse vlera e lirisë është më e madhe se dëmi që bëhet.