Bashkia i vë në dispozicionin Ramës sheshin "Skënderbej", policia në shërbim të PS

Bashkia i vë në dispozicionin Ramës sheshin

Prej mesditës sheshi “Skënderbej” u vu në dispozicion të Partisë Socialiste. Policia ndaloi lëvizjen në shesh pasi organizatorët vendosën strukturat ku do të ulen kandidatët për deputetë si dhe podiumin.

EMISIONET