“Bashkë pa kufij!”, ja atmosfera që shoqëroi mbledhjen e përbashkët Shqipëri-Kosovë

Sot në Tiranë është mbajtur mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Ja disa nga momentet e shkëputura nga atmosfera e kësaj mbledhje, në fokusin e kamerës së LSA.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16