Në emisionin Arena nga Dritan Hila në RTV ORA, Murat Basha mbështetës i Partisë Demokratike, ka thënë se Lulzim Basha është politikani më i ndershëm në Shqipëri.

Basha duke iu drejtuar deputetit Halit Valteri ka thënë se atij as fisi i tij nuk do t’i japë votat

Basha: Unë jam mbështetës i PD-së dhe Lulzim Bashës, ai është politikani më i mirë dhe më i ndershëm në Shqipëri. Ty (Valterit) as fisi yt nuk të jep votat, e shohim, me bast.”