Të shtunën mes miqve të shumtë dhe klientevë është inauguruar lokali i 14-të.

Këtë herë duke u bërë prezent dhe në Kamëz.

Komoditeti që ofrohet për klientët në lokal është një nga elementet që të gjithë vleresojnë te Oslo, e sigurisht cilësia e shërbimit është e padiskutueshme.

Në lokalin e ri ashtu si dhe në ato të mëparshmet pijet, kafja, çaji apo koktejlet e ndryshme vijnë me një cilësi të lartë.

Pikërisht këto kanë bërë që rrjeti të zgjerohet edhe me tjetër.

Ndërsa miqtë vetëm shtohen dhe klientela, gjen gjithnjë e më shumë vende.