I ftuar në Tempora nga Sonila Meço në RTV Ora, presidenti Ilir Meta komentoi edhe mundësinë e zgjidhjes së rendit publik në vend.

Ai tha se kjo çështje zgjidhet për 2 minuta nëse oligarkët e banditët nuk kanë mundësi që t’i bien telefonit të kryeministrit dhe ministrit të Brendshëm.

Meta: Çështja e rendit në Shqipëri zgjidhet për 2 minuta nëse asnjë oligarkë dhe banditët nuk mundësit që t’i bjerë telefonit të kryeministria, ministrit të brendshëm, drejtoritë të policisë së shtetit. Kaq!