Mazhoranca është e bindur në marrjen e një mandati të tretë në 25 prill.

Deputetja e PS-së, Blerina Gjylameti, e ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në Rtv Ora thotë se kundërshtarët e tyre politikë nuk mund të vijnë në pushtet me atë skuadër dhe program që kanë.

Blerina Gjylameti: Ata nuk mund të jenë fitues me atë ekip dhe program  që kanë, ne jemi fitues dhe program ynë është fitues. Ne do ta fitojmë mandatin e tretë se e meritojmë.