Fillimi i muajit përkthehet edhe si parashikimi i muaji se si do të shkojë për të 12 shenjat.

E ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në RTV Ora, ka qenë e ftuar astrologia e njohur Meri Gjini. Ajo ka bërë live parashikimin për çdo shenjë të horoskopit.

Si pritet të jetë muaji ?

Meri Gjini: “Ndryshimi i universit do të jetë goxha i ndjeshëm dhe i fortë nga dhjetori dhe në vazhdimësi sepse do të kemi një ndarje shumë të pritur nga unë dhe asteorologët. Ndahet Saturni me Plutonin dhe sido që të jetë do të ketë zhvillim, do të ketë lëvizje, do të ketë aktivitet apo hiperaktivitet dhe unë besoj se atje ku ka lëvizje, ku ka turbullira ka jetë dhe ka përmirësim kështu që mezi po e pres dhjetorin, ndërsa përsa i përket nëntorit, përmirësimin e parë dhe të ndjeshëm që do të kemi do ta kemi me kthimin e Marsit, që edhe ky na ka lodhur shumë në të drejtë prej Dashit, në datën 12. Pra, në datën 13 do të zgjohemi më një Mars në  të drejtë, i cili në fakt në këto momente që flasim ka ballë për ballë Mërkurin dhe Venusin, por disa do të sjellin ndjesi shumë të mira në jetën personale ose do të gjejmë suportin tek dashuria. Në këtë muaj do të fillojmë që të tregohemi më të mirën tek dashuria”