Artistët përplasen me policinë, nuk i lejojnë të protestojnë para kryeministrisë

Muzikantë dhe këngëtarë protestuan sërish sot para kryeministrise qeverisë për ndalimin e muzikës pas orës 20:00. Ata janë ndeshur me forcat e policisë së rendit dhe forcat Shqiponja të cilët nuk kanë lejuar të protestojnë dhe I kanë shpërndarë.

FOTOGALERI TJERA