Një mjek kinez Dr Yi Fan, 42 vjeç, i cili u infektua nga koronavirusi në muajin janar në Wuhan, gjatë kohës kur po kuroheshe në spital, lëkura e tij u errësua në mënyrë dramatike.

Edhe kolegu i tij Hu Weifeng, 42 vjeç, pësoi të njëjtin efekt anësor.

Të dy mjekët u infektuan me Covid-19 gjatë trajtimit të pacientëve në Spitalin Qendror Wuhan dhe panë ndryshimin në pigmentin e lëkurës.

Ndryshimi u shkaktua nga një antibiotik që iu dha mjekëve, tha një zëdhënës i Spitalit.

Tani lëkura e Dr Yi po fillon të kthehet në normale pasi u largua nga spitali.

"Kur fitova vetëdijen për herë të parë, pashë gjendjen time dhe u ndjeva i frikësuar. Kam pasur shpesh makthe”, është shprehur Dr Yi.

Dr Hu, i cili ishte në gjendje më të keqe, ndodhet ende në spital.


/Ora News.tv/