Ligat e futbollit në të gjithë botën janë pezulluar për të ndihmuar në parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Aktualisht, 206 nga 211 shoqatat kombëtare të FIFA-s kanë ndalur të luajnë futboll.

Sidoqoftë, Bjellorusia, Burundi, Nikaragua, Taxhikistani dhe Tajvani po vazhdojnë të luajnë futboll pavarësisht lutjeve nga OBSH për të ndaluar.

/Ora News.tv/