Bashkia e Tiranës ka nisur punë për përmirësimin e infrastrkturës edhe në zonat rurale. Kryetari i bashkisë inspektoi godinën e ish-shkollës së vjetër në Vaqarr e cila do të shërbejë si kopësht modern, duke plotësuar nevojat e gjithë komunitetit.

Fakti që 50-60 fëmijë janë këtu, do të thotë se 50-60 fëmijë janë më pak në turnet e dyta në shkollat, kopshtet dhe çerdhet e Kombinatit" 

Veliaj theksoi se çerdhet, kopshtet dhe shkollat janë edhe hapësira komunitare, ku të rinjtë mësojnë si të jetojnë në komunitet, ndërsa siguroi se investime të tilla do të shtrihen në të gjitha fshatrat.

/Ora News.tv/