Nëse jeni një vëzhgues i mirë dhe nuk jeni hutaq, përpiquni të gjeni zarin që fshihet në këtë foto.

Nëse sytë tuaj nuk e kapin dot këtë detaj, përgjigjen e gjeni më poshtë:

/Ora News.tv/