Security Solution and Distribution është kompania lider në treg për ofrimin e zgjidhjeve të survejimit me anë të videove të avancuara. Kamerat e cilësisë së lartë synojnë lehtësimin e veprimatarisë së konsumatorit, që mund të jetë biznes privat për të ruajtur biznesin e tij ose familjarëve për të monitoruar fëmijët.

Fetahu: Edhe bizneset edhe familjarët që duan të monitorojnë fëmijët e tyre ose prindërit që janë në shtëpi vetm. Është një sistem që zhvillohet letësisht nëpërmjet kamerave Wifi. Mund të monitorohen shmë thjeshtë edhe me celular. Institucionet shtetëror kanë shfaqur interes për zhvillimin dhe teklnologjitë e reja që përfaqëson modeli dhe komopania që janë drejtoria e burgjeve dhe sistemi i mbikqyrjeve të rrugëve.

Cmimet e produkteve janë konkuruese me një cilësi high definition. SSD synon të njohë njerëzit me produktet dhe teknologjitë më të fundit në lidhje me sistemet e survejimit dhe si implemetohen ato në vendin tonë.

/Ora News.tv/