I ftuar në “Tempora” në RTV Ora, ish ministri i Shëndetësisë u shpreh se qeveria, në raport me Covid-19, nuk ndoqi në strategji, por ia la në dorë spontanitetit dhe improvizimit.

Vangjel Tavo: Në vend që qeveria të krijonte një strategji, ata ia lanë gjithçka në dorë spontanitetin, improvizimin dhe propagandën. 

Kemi parë një kryeministër që bënte shou në media dhe hiqet si kreu i ekspertëve. 

Kjo situatë është kthyer në një situatë dhe një dramë që po e vuajnë shqiptarët. 

 

 

Screenshot_2

/Ora News.tv/