Një shqiptar ka marrë vëmendjen e mediave italiane pasi gaboi rrugën. Në një video duket se është në rrugë të drejtë me dy korsi dhe dëshiron të kthehet mbas.

Në atë moment, 50-vjeçari hap krahun dhe pret që të kthehet, por thjesht futet në korsinë tjetër që kishte të njëjtin drejtim. Një gabim i vogël i tij mund të shkaktonte aksident të madh.

Fatmirësisht, një furgon i mirëmbajtjes e drejtoi që të kthehej në rrugën e duhur. Pas kësaj ka rënë në duart e policisë ku ka dorëzuar patentën dhe makinën.

/Ora News.tv/