Shperthimi i nenstacionit, njeri prej elektricistëve ka 60% djegie

Shperthimi i nenstacionit, njeri prej elektricistëve ka 60% djegie

Dy punonjësit e OSHEE-së të cilët u plagosën si pasojë e shpërthimit të ndodhur në nënstacionin e Shkodrës kanë mbërritur në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” për një trajtim më të specializuar.  

Sipas mjekëve, gjendja e njërit prej të plagosurve, E.H. 30 vjeç është e rëndë, për shkak të shkallës së lartë të djegies, në masën 60%. Ndërsa punonjësi tjetër i OShEE, me inicialet A.A, i djegur në masën 25%, është jashtë rrezikut për jetën. Aktualisht të dy punonjësit po i nënshtrohen terapisë intensive dhe mjekët po ndjekin nga afër gjendjen e tyre.

Ministri Gjiknuri, ministrja Manastirliu dhe Administratori i Pergjithshem i  OSHEE shkuan ne QSUT ku jane shtruar elektricistet qe u dogjen ne Shkoder.


EMISIONET