Studentja Gresa Hasa e ftuar në "360 Gradë" në Ora News u përplas me drejtuesin e emisionit, Artur Zheji mbi përdorimin e termave "femër" dhe "grua".

Pjesë nga debati: 

Zheji: U duk sikur rasti i Malësisë së Madhe. Nuk e kam fare problem të them gratë, por më duket një shumës i shëmtuar.

Hasa: Përkundrazi, femër është shumës i shëmtuar.

Zheji: Gresa të lutem, po vendos diktaturën e grave në studion.

Hasa: Uau. Çfarë diskriminimi! 


/Ora News.tv/