Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Rama ka publikuar pamje nga shpërndarja e ndihmave në vend.

Rama shkruan se duhet bërë durim pasi askush nuk do të mbetet pa ndihmë.

Gjithashtu, ai ka dhe një përgjigje për kritikët e tij, ku shkruan se kush ushqen edhe ajfonin, të mos i harxhojë bateritë për t’u ankuar, po le të inkurajojë forcat operacionit humanitar. 

Rama: Ndihmuam sot mijëra familje të tjera, bëni durim, ju lutem durim, askush nuk do mbetet pa ndihmë! Besim e durim! Asnjë fukara, asnjë pensionist i vetmuar nuk do të mbetet pa ndihmat bazë, deri në fund. Ndërsa kush ushqen edhe ajfonin, të mos i harxhojë bateritë për t’u ankuar në emër të popullit, po le të inkurajojë forcat operacionit humanitar nëse nuk rri dot pa komentuar.


/Ora News.tv/