Prokuroria kërkesë KQZ: T'i ndërpritet mandati këshilltarit socialist në Kamëz, Mirush Dema

Prokuroria e Përgjithshme i është drejtuar me kërkesë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që t’i ndërpresë mandatin këshilltarit socialist në Kamëz, Mirush Dema.

Ai ka deklaruar një ndalim për verifikim në Gjenevë dhe dëbim në Suedi e në vendet e BE-së deri në tetor 2019.

KQZ do të zhvillojë mbledhje të mërkurën në orën 13 për të diskutuar rastin e këshiollitarit Mirush Dema.

EMISIONET